Sex i Norge nu

sex i norge nu

Hei, dette er en kåt husmor som er på utkikk etter en ung elsker;-) Nå har jeg blitt lei av sin mann, han gir meg nesten ingen sex lenger, men jeg ønsker ikke å skille meg selv så derfor har jeg tatt en avgjørelse. Jeg ruslet diskret igjen med en ung energisk og kåt fyr, er det deg? Alt må være diskret og jeg kan ses når som helst siden jeg er en husmor og hennes mann er borte mye.

Jeg ser ganske bra ut for min alder, jeg prøver å ta vare på kroppen min, men jeg er ikke 20 lenger hvor mye jeg ønsker så liten feil jeg har. Jeg synes det er lett å sosialisere med nye mennesker og er faktisk ganske ungdommelig for meg. Du er en ung fyr, helst under 35, bør du være forberedt på at jeg ønsker å bli sett ganske ofte;-) Det er viktig at vi begge er veldig påtrengende. Den forbudte er veldig spennende ikke tror du * smiler *.

Vi kan ikke sees i mitt hjem selv om hennes mann er borte. Vi har sett deg eller noen andre, vil vi bli enige om hvor. Ideelt sett ville jeg gjerne møte en enkelt fyr regelmessig, men før jeg fant rett mann, får jeg til å teste min vei, vil jeg være veldig slem og knulle rundt og nyte livet * smil *. Er det du som jeg vil? Høre fra deg vi skal snakke mer om det i e-post eller telefon. hilsen

Denne kontaktannons er plassert under:

  • kåte husmødre
  • kate husmoedre no
  • Pulejenter
  • knuller mamma når gamlingen er borte
  • kate husmødre fra hamar